Multitool minden munkáraMultitool minden munkáraSzénkefe nélküli motor a hosszabb élettartamért. StarlockMAX szerszámtartó és rögzítőmechanizmus. Állítható vágásmélység. Rezgéscsillapító elemek a vibráció ellen. Beépített dupla LED lámpa. EMS rendszer. Ezek a tulajdonságok jellemzik legújabb gépünket az akkus multifunkciós szerszámunkat MT 18.0-EC-t. Fűrészeljen, vágjon, csiszoljon, kaparjon - dolgozzon egy géppel.Zöld lézer, ami jól láthatóZöld lézer, ami jól láthatóAz intenzív lézer diódák, a zöld lézerfény, segítenek jól láthatóvá tenni a fényt még gyenge látási viszonyok közt is. A keskeny nyalábú lézersugár teljesen egyenesen fut, ami magasságok, térbeli szögek, és vízszintek különösen pontos áthelyezését teszi lehetővé. Hasznos a magasépítészetben, száraz építészetben és a belsőépítészetben, minden professzionális mesterembernek.Akkus gérvágó fűrészAkkus gérvágó fűrészAz SMS 190 18.0-EC akkus gérvágó fűrész a lehető legpontosabb vágásokra lett kifejlesztve. A vágás jelölése a beépített lézernek köszönhetően jól látható. Az EMS rendszer gondoskodik a gép hosszabb élettartamáról és hatékonyságáról. Forgatható szegmense akár 480-ig forgatható, így egyaránt alkalmas a különféle alávágásokhoz, szögvágásokhoz és az összetettebb vágásokhoz.TELJES (FÉNY)SEBESSÉGGEL ELŐRE!TELJES (FÉNY)SEBESSÉGGEL ELŐRE!Az optimális fényviszonyok elengedhetetlenek a biztonságos, tiszta és kényelmes munkavégzéshez. Sajnos a munkakörnyezet adottságai nem mindig felelnek meg a szükséges követelményeknek. A WL 2800 18.0 vezeték nélküli LED-lámpa a termékcsalád új tagja.Akkus gépekAkkus gépekFűrész, csavarozó, fúró, sarokcsiszoló vagy távolságmérő eszközök akkumulátoros kivitelben. Gyors töltés, hosszan tartó akkumulátor élettartam.

Tekintse meg akkumulátor üzemű kéziszerszámainkat!
CsiszolásCsiszolásA FLEX sarokcsiszolók dupla tekercselés védelemmel vannak ellátva, így csökkentve a motor kopását és növelve az élettartamot.

Az univerzális sarokcsiszoló alkalmas acél/fém felületek csiszolására, legyen a munka konstrukciós/felújítás vagy akár jármű karosszéria munkálatok és összeszerelés.