A kiegyensúlyozott falcsiszoló

A tökéletes munkához sok minden szükséges: megfelelő eszköz, kiegészítő, segédanyag és szaktudás. A FLEX a megfelelő eszközt és a kiegészítőket tudja biztosítani hozzá.

A kiegyensúlyozott falcsiszoló

A GE 6 R EC Giraffe® az eddigi legalacsonyabb – mindössze 2,8 kg - tömege mellett egyedülálló felhasználói kényelmet kínál.

„AZ INNOVÁCIÓK A HAGYOMÁNYOKBÓL MERÍTENEK IHLETET.”

Ez az alapelv vezérelte a FLEX termékek fejlesztőit, amikor a világon elsőként megalkották a fal- és mennyezetcsiszoló Giraffe®-ot 1997-ben. A köznyelvben csak „Zsiráf”-nak nevezett csiszológépből már 6 generáció került forgalomba, utat mutatva minden gyártónak az olyan előrelátó fejlesztésekkel, mint például a csapott élszegmensű fej a belső sarkok csiszolásához, vagy az excenteres csiszolófej a legjobb felületminőség eléréséhez.

A FLEX már 27 éve segíti folyamatos innovációival az építőipari szakembereket abban, hogy minél könnyebben és biztonságosabban tudják elérni a tökéletes felületet munkájuk során.

A tökéletes munkához sok minden szükséges: megfelelő eszköz, kiegészítő, segédanyag és szaktudás. A FLEX a megfelelő eszközt és a kiegészítőket tudja biztosítani hozzá, legyen szó akár egyszerű visszacsiszolásról vagy akár a legmagasabb, Q4-es minőségű felület kialakításáról.

GE 6 R-EC

Melyek azok a tulajdonságok, amelyek egy Zsiráfot felhasználóbaráttá, biztonságosan működtethetővé és könnyen kezelhetővé tesznek?

Extra könnyű
Sokszor akár órákon át kell a fej fölött tartani a Zsiráfot plafoncsiszolás közben. Ezért a falcsiszoló tömege az egyik legfontosabb paraméter annak fejlesztése során. A FLEX központi elszívócsöve már karbonból készül. A karbon nagyon könnyű anyag, így a fali és mennyezeti csiszoló összsúlya sokkal kisebb, ez csökkenti az ízületi stresszhatásokat és minimálisra csökkenti a fáradtságot a hosszabb ideig tartó csiszolás során. A GE 6 R EC össztömege 2,8 kg!

Tökéletesen kiegyensúlyozott
A fal- és mennyezetcsiszoló optimálisan kiegyensúlyozott, ami tökéletes vezetést tesz lehetővé, mivel a súly egyenletesen oszlik el a csiszológépen. Rendkívül kényelmes a kezelhetősége az ergonomikusan kialakított karbon csőnek, a fő fogantyún lévő puha markolat betétnek és a „T” fogantyúnak köszönhetően.

Fej elforgatási tartomány
Ha csiszolás közben a fej eléri a végső határpontot és már nem tud tovább billenni, akkor belemarhat a már kész felületbe. Ezért kiemelten fontos az, hogy a fej mekkora elforgatási tartománnyal rendelkezik. A GE 6 R EC nagyon lapos, kardánra szerelt csiszolófeje 160°-os elforgatási tartománnyal nagy rugalmasságot és optimális beállítást tesz lehetővé falak és mennyezetek csiszolásakor.

Vibrációcsökkentés
A munka közben jelentkező vibráció ízületi stresszhatással jár, valamint a már kialakított felületben is kárt okozhat. A FLEX Zsiráf csiszolófejében található rendkívül fejlett bolygóhajtóműves erőátvitel vibrációmentes futást biztosít a tökéletes felületi csiszoláshoz.

Rugalmas csiszolófej
Az innovatív hátlappal ellátott csiszolófej nagyon jól alkalmazkodik a csiszolandó felülethez és észrevehetően jobb csiszolási érzetet biztosít. A Giraffe® flexibilitása azt jelenti, hogy megfelelő papírral használva nincs szükség nagy nyomóerőre az optimális eredmény elérése érdekében.

GE 6 R EC

Szénkefe nélküli motor
Az új hálózati szénkefe nélküli motor (EC) csendesebb működést, 65%-kal nagyobb futási teljesítményt, 30%-kal nagyobb motorteljesítményt és tízszer olyan hosszú élettartamot garantál, mint a szénkefés verziója. A sebesség 6 fokozatban változtatható, melyet a Power Control LED jelzőn tudunk ellenőrizni.

Csapott élszegmensű fej forgó szegmenssel
Lehetővé teszi a felületi átmenetek (fal-fal, fal-mennyezet) élközeli csiszolását. A fej forgása a gép mozgását követi, a munka megszakítása nélkül.

Hatékony porelszívás
A tisztítókefe és a csiszolótányér közti elszívó felület megakadályozza a tányér pórusainak az eltömődését, ezáltal biztosítva a hosszú élettartamot és a pormentes munkakörnyezetet. Csatlakozási lehetőség a FLEX biztonsági porszívókhoz áramlási sebesség optimalizálással a vezető csövön, antisztatikus FLEX Clip csatlakozóval.

Hosszabbító cső
A szerszám nélkül csatlakoztatható, 500 mm hosszú hosszabbító cső segítségével a magasabb helyiségekben is könnyedén elvégezhető a munka.

Textil hordtáska
Lehetővé teszi a gép és a tartozékok könnyű, munkára kész szállítását. A hordtáska felső zipzáras részében elkülönítve tárolható a csiszolópapír.

A legapróbb részletekig kidolgozott falcsiszoló, a Giraffe® GE 6 R EC a szakemberek igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve a legmodernebb technológiák felhasználásával.

A FLEX ezzel tudja segíteni a szakembereket a tökéletes látszófelületek kialakításánál.

Minden idők legkönnyebb Giraffe®️ - GE 6 R a FLEX-től