Ajándék ötletek férfiaknak

Igen. Tudjuk. Szinte lehetetlen küldetés. Nyilván azért, mert mindenük megvan, másrészt meg – azt állítják – utálják a meglepetéseket. Mégis van pár ötletünk garantált sikerrel fűszerezve.

Ajándék ötletek férfiaknak

A FLEX mint márkanév nem a télikabátjáról lett híres, de a hideg beköszöntével, egyre nagyobb számban rendelnek a weboldalról akkus fűtőszálas polár kabátot. De mit tud ez a kabát, ami méltán az idei év karácsonyi ajándéka lesz?

A FLEX márka többet mond a férfiaknak mint bármely jól csengő divatnév. Tudják, hogy professzionális szerszámgépeket gyártó cég, ha kidob a piacra egy fűthető kabátot, akkor azt komoly tesztelés előzte meg, és a FLEX-hez méltó minőségben került kivitelezésre.

Kiváló minőségű soft-shell kabát kényelmes polár béléssel, különböző zsebekkel és levehető kapucnival rendelkezik. Jól szellőzik, rugalmas és jó hőszigetelő.

Önmagában fűtés nélkül is határozottan jól néz ki, minőséget sugároz. Nem beszélve a melegről, amit három fűtési zónával, egyedi fűtés beállítással kedvünkre állíthatunk. A kabát 10,8 V-os és 18,0 V-os Li-Ion akkumulátorral működtethető. Az akkumulátorok a 12V-os adapteren keresztül csatlakoznak a kabát fűtő egységéhez. Az adapter a kabát tartozéka. A telefonok töltésével sem lesz gond, ha a FLEX fűthető kabátját hordja valaki a családból, mert 2 USB aljzat is helyet kapott az akkumulátoron.

Horgászok, vadászok nagy kedvence.

Most csomagkedvezménnyel is megvásárolhatod a FLEX 2 sebességes akkus fúró-csavarozójával együtt.

Kompakt, kicsi, könnyű és praktikus csavarbehajtó, ami a könnyed eleganciájával mégis erős, masszív professzionális szerszám. 1 feltöltéssel 570 db 40 mm-es csavart csavartunk be raklapba, ami elképesztő teljesítmény…és ez még csak a legkisebb akku! Nagy örömmel és biztonsággal ajánljuk akár hölgyek kezébe is. A FLEX akkumulátoros fúró - csavarozójával garantáltan sikerélménnyel teli lesz a munkavégzés. A kabát, a csavarbehajtóhoz tartozó akkumulátorral kompatibilis, így nem szükség további akkut vásárolni.

Apu Csomag

Jó ötlet még a lézeres távolságmérő!

Aki professzionális használatban alkalmazza, az tudja, milyen nagy segítség a lézeres távolságmérő. De az otthoni barkácsolók is imádni fogják a FLEX ADM 30 távolságmérőt. Állandó probléma, ha valamit le kell mérni, de nagyobb, mint a mérőszalag? Nincs aki megfogja a colostok másik végét?

Ennek egy gombnyomással vége! Szerezd be a FLEX ADM 30 távolságmérőt még ma! 

421405