Akkus ütvefúró, gyors szerelési munkákhoz

Kompakt, könnyű, erőteljes. A FLEX jelenlegi legerősebb és legkönnyebb fúrókalapácsa az akkus fúró-kalapácsok kategóriájában. Nem más, mint az FHE 1-16 18.0 EC, amit alapgépként és szettes verzióba is megvásárolhatnak a szakemberek.

Akkus ütvefúró, gyors szerelési munkákhoz

Mi lehet a legfőbb tulajdonsága egy akkus fúrógépnek akkor, ha minden megtalálható benne ami a nagyobb gépekben? Igen megtalálható. Hiszen a gépet egy erős, szénkefenélküli motor hajtja, mely gondoskodik a megfelelő fordulatról. Elektronikus vezérlőrendszer (EMS) védi a gépet. Ütési energiája 1,5 J (0-4500 /perc) – ami egy ilyen kicsi, kompakt gépnél igen nagy jelentőségű. Az optimális ütési sebesség, az ütési energia, a teljesítmény és a súly optimális kombinációjával ez az innováció tökéletesen alkalmas az építkezés napi rutinjára - például 5-10 mm-es lyukak fúrására betonba, falazatba, fába. Nézzük a gépet felhasználó szemszögéből egy picit. Ergonomikus rezgéscsillapító fogantyúval van szerelve, ami a kényelmes és fáradságmentes munkavégzésért felelős. Beépített LED lámpa gondoskodik a munkaterület megvilágítására. A fúrószár cseréje gyors-, egyszerű az SDS-Plus tokmánynak köszönhetően. 

És akkor most jöjjön egy szám a sok közül, de valóban ilyen könnyű.
A gép a FLEX AP 2,5 Ah akkujával összesen 1,8 kg. Igen nincs 2 kiló! Bátran merem állítani, hogy szuperkompakt gép a javából.

Az akkuról már korábban írtunk, hogy 0,42 kg (445.886) – így a gép akkumulátor nélkül 1,37 kg.
Használható a FLEX által forgalmazott 18.0 V-os feszültségű akkumulátorokkal, beleértve a 5,0 Ah-s és a 8,0 Ah-s akkuval. A Therma-Tech-Technology® egy új fejlesztés az akkumulátoroknál ami az eddig is hosszabb akku élettartamot, megközelítőleg kétszeresére növelte. Az akku állapotjelzőn nyomon követhető az akku töltöttsége így a szettben található 2 darab akkuval folytonos a munkavégzés. Ja a szettes verzióhoz töltő is jár.

FHE 1-16 18.0 EC TC

Összefoglalva, a FLEX FHE 1-16 18.0-EC akkus fúrókalapács egy kiváló választás kisebb szerelési munkákhoz. Kompakt mérete, könnyű súlya, erős motorja és kényelmes fogantyúja miatt. A fejlett akkumulátortechnológia pedig hosszú üzemidőt és alacsony karbantartást biztosít