Az új betoncsiszoló a flex.hu-n!

1600 Wattos változtatható sebességű betoncsiszoló, elforgatható élszegmenssel, a pormentes élközeli munkákhoz! Thermo-Jet gyémánttárcsával.

Az új betoncsiszoló a flex.hu-n!

1600 Wattos változtatható sebességű betoncsiszoló, elforgatható élszegmenssel, a pormentes élközeli munkákhoz! Thermo-Jet gyémánttárcsával.

A FLEX, a betonépítés, betonfelújítás, szerkezeti és mélyépítés, kőmegmunkálás, tereprendezés és padlóburkolatok területén dolgozó szakemberek számára új, nagy teljesítményű betoncsiszolót dobott a piacra. Az új termék: LDE 16-8 125R. Működési sebessége hat fokozatban állítható 4500 és 7800 fordulat / perc között. Ez alkalmassá teszi a készüléket különféle alkalmazásokra.

A korábbi modellekhez képest az új betoncsiszoló jelentősen jobb teljesítményre képes. A nagyobb teljesítményű, hosszú élettartamú motor már 1600 Wattos teljesítményt nyújt, szemben a korábbi 1450-el, a szénkefék élettartama pedig 30–40 százalékkal hosszabb. A motor elődjénél stabilabb fordulatszám-szabályzással rendelkezik még nagy terhelés mellett is, ezért a betoncsiszoló nagyobb terhelés mellett sem éri el olyan gyorsan a teljesítmény korlátait. Helytelen használat esetén, például a túlzott nyomás miatt, a motor túlterhelésének kockázata is jelentősen csökken az új túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően. A készülékek fejlesztésekor a FLEX optimalizálta a motorhűtést is.

Új elszívó

A fémbetét mostantól nagyobb stabilitást, hosszabb élettartamot és jobb élmozgást biztosít az élszegmens számára. A porelszívók adapter nélkül is könnyen csatlakoztathatóak az összes FLEX szívótömlőhöz közvetlen csatlakozással, lehetővé téve az építési por optimális elszívását. Az integrált tömlőtartó biztosítja a szívótömlő biztonságos vezetését. A burkolat és a szerszám közötti távolság is megnőtt, ez jobb szívóteljesítményt eredményez. A magasabb fogóél lehetővé teszi az élszegmens könnyebb kihúzását is. Ezenkívül a ház ovális alakja kényelmes és fáradtságmentes fogást tesz lehetővé.

A FLEX az új betoncsiszolót is optimálisan konfigurálta, az eszközök és a felhasználók védelme érdekében. Az egyik különlegesség e tekintetben az érzékelőkön alapuló hőmérsékletfigyelés. Ez biztosítja, hogy a gép túlmelegedés esetén azonnal kikapcsoljon, vagy hűtési üzemmódba kapcsoljon. A beépített újraindítás elleni védelem áramszünet után, a lassúindítás, a túlterhelés elleni védelem és a CDC kontroll elektronika további magasfokú biztonságot nyújt a felhasználó számára.

További jellemzők:

  • Nagy erőtartalékkal rendelkező, megbízható, erőteljes 1600 Wattos motor
  • Porelszívás jelentősége: megakadályozza az egészségre káros porártalmat, megnöveli a csiszolótárcsa élettartamát, nyitva tartja a beton pórusait az új bevonat fogadására
  • Anti-Kickback, leálltja a motort, ha a tárcsa blokkolva van
  • Védőburkolat: elforgatható élszegmenssel a falhoz közeli csiszoláshoz. Magasságállítás a tárcsa vastagsághoz igazodva, valamint az optimális porelszívásért
  • Fokozatmentesen állítható, ergonomikus, vibrációmentes kiegészítő fogantyú az optimális kezelhetőséghez és irányításhoz
  • Porszívócső csatlakozó. Alapkivitelben a Ø 32 mm retesz-csatlakozóhoz való FLEX Clip-csatlakozós
  • Tengelyrögzítő süllyesztett fejjel, hogy elkerülje a véletlen rögzítést
  • Változtatható sebességgel a por minimalizálásért és a hatékonyabb munkáért. Könnyebb kezelhetőség az alacsonyabb fordulatszámon történő (pl.: fal-padló találkozásánál) munkáknál és a végső felületek kialakításánál.
  • Ideális padlók, falak és mennyezetek munkáihoz.
  • Gyémánt csiszolótárcsa beton, öreg töredezett beton, kemény cement vakolat, beton zsalu maradványok, kemény epoxigyanta bevonatok eltávolítására és beton szinterezésre. Nagyfokú csiszolási kapacitás és élettartam az új szegmenstervezésnek köszönhetően.

Az új betoncsiszoló már kapható webshopunkban!