Bemutatjuk a lézeres távolság-, és területmérés kompakt eszközét, az ADM 30-at!

Kompakt műszer, 3 az 1 ben! Lézeres távolságmérő, lézeres területmérő, folyamatos távolságmérő mindez beépített li-polymer akkumulátorral.

Bemutatjuk a lézeres távolság-, és területmérés kompakt eszközét, az ADM 30-at!

Ipari igénybevételre tervezve, de nem csak professzionális használatra! 

A most igencsak aktuális otthoni felújítás kezdetén is érdemes beszerezni. A FLEX lézeres távolságmérője ideális minden felhasználó számára, ezt pontosan tudják az építészek, burkolók, víz és gázszerelők, asztalosok, festők, kőművesek, mindenki, aki professzionális használatban alkalmazza, és gyorsan szeretne pontos méréseket végezni, mindezt a legmodernebb lézertechnikával.

Az ADM 30 lézeres mérőeszköz lehetővé teszi, hogy pontosan mérjünk 30 m-es távolságig. Egyszerűen és könnyen kezelhető.

Burkolata, ütés-, por és fröccsenés álló, így jól bírja a munka közben felmerülő akadályokat, sőt, a porvédett funkciógombok megakadályozzák a szennyeződés és a por beáramlását felhasználáskor.

Beépített li-polymer akkumulátornak köszönhetően nem kell többé elemet cserélnie.  A készülék 180 másodperc után automatikusan kikapcsol megvédve az akkumulátort a lemerüléstől.

A mi véleményünk:

Zsebcenti. Mi így hívjuk. Mert könnyű és kényelmesen elfér a farmer zsebében is. Aki professzionális használatban alkalmazza, az tudja, milyen nagy segítség a lézeres távolságmérő. De az otthoni barkácsolók is imádni fogják a FLEX távolságmérőjét. Állandó probléma, ha valamit le kell mérni, de nagyobb, mint a mérőszalag?  Nincs, aki megfogja a colostok másik végét? 

Megoldás, a FLEX ADM 30 lézeres távolságmérője

Hogyan működik a lézeres távolság és területmérő? 

Lézeres távolságmérő a lézersugár visszaverődési idejét és interferáló képességét használja a távolság mérésére. Minél nagyobb a távolság a mérendő anyag és a távolságmérő között, annál nagyobb a visszaverődési idő. Ebből pedig számítások alapján meghatározható a mérendő anyag távolsága.

A lézeres mérés előnyei:

A lézeres mérésnél nincs pontosabb!

A lézeres távolságmérők kevésbé hajlamosak a mérési hibák produkálására, a többi típusú távolságmérőkkel szemben.  

A lézeres távolságmérő esetében fontos az is, hogy milyen pontos mérést képes végezni. A távolságmérők nagy része a mérést +/- 5 mm eltéréssel hajtja végre, ezzel szemben a FLEX ADM 30  +/- 3 mm mérés pontossággal működik.

A FLEX lézeres mérőeszközök minden nemzetközi biztonsági normának megfelelnek. Megfelelnek a 2 illetve 2M lézerosztálynak a DIN EN 60825-1: 2001-11 szerint, (hullámhossz 635-670 m, < 1mW kimeneti teljesítmény) és rendeltetésszerű használatkor a szemekre és bőrre nem károsak. Ennek ellenére lézer-mérőeszközök használatakor soha ne nézzünk közvetlenül a lézersugárba.

Mindig válasszon minőséget! Válassza a FLEX-et!