FLEX minden feladatra, 1.rész

2021.06.08. hírek

A “flexelés” a FLEX névből származik! Mindenki hallotta már. Sokan minden nap használják, mégis, csak kevesen tudják, hogy a „flexelés” egy közismert német ige, mely a FLEX -nél kifejlesztett találmányra utal.

FLEX minden feladatra, 1.rész

FLEX. Az Eredeti.  A “flexelés” a FLEX névből származik!

Mindenki hallotta már. Sokan minden nap használják, mégis, csak kevesen tudják, hogy a „flexelés” egy közismert német ige, mely a FLEX -nél kifejlesztett találmányra utal, melyet régebben Ackermann + Schmitt néven ismertek.

Ma már a FLEX egy jól ismert márka, intelligens innovációkkal és újító megoldásokkal támogatja a szakembereket ipari elektromos szerszámokkal és kiegészítőkkel.  

Fémfelület megmunkálásban az élen!

Speciális felhasználású elektromos gépeinkkel, a hozzátartozó tartozékokkal, valamint a csiszolók széles választékával biztosítjuk az ideális szerszámokat, a tökéletes végeredmény elérése érdekében.  

Minden elektromos gépünk jellemzője a sebesség szabályozás, ez által biztosítva a változatos felhasználási területekhez az optimális teljesítményt.

A FLEX minden típusú fém megmunkáláshoz megfelelő terméket kínál.

Ismerje meg gépeinket:

Sarokcsiszolók
Egyenescsiszolók
Varratcsiszoló
Csőcsiszoló
Palástcsiszoló
Excenter csiszoló
Ujjcsiszoló
Kombi csiszoló
Akkumulátoros szerszámok

A FLEX akkus szerszámok kifinomult koncepciójuknak köszönhetően, új minőségi és teljesítmény szabványokat biztosítanak. Az önhűtő Li-Ion akku rendszer még a nagyobb átmérőjű fúrás, vagy épp vágás, csavarozás, csiszolás esetén is extrém hosszú futás időt biztosít.

Felújítás és korszerűsítés Flex szerszámokkal!

Minden feladatra megoldást kínál a FLEX. A FLEX termékei között minden professzionális festési, felújítási és korszerűsítési munkához találunk szerszámot.

Legyen szó az alapok előkészítéséről, vésőmunkáról gipsz vagy falazat eltávolításáról, lyukak fúrásáról, a rögzítésről. A FLEX szerszámokkal mindenki a saját szakterületének mestere lehet.  

Sarokcsiszolók
Falcsiszoló Zsiráfok
Fűrészek
Ütvefúró gép
Csavarbehajtók és fúrók
Betoncsiszoló gépek  
Ipari porszívó
Keverők
Méréstechnika / lézer

Termékeinket rendelje meg kényelmesen munkahelyéről vagy otthonából webshopunkon keresztül.

Kérdés esetén állunk rendelkezésükre.