FLEX minden feladatra 2. rész

2021.07.02. Hírek

Polírozás: a különösen érzékeny felületnek polírozásához szükség van speciális gépekre, valamint megfelelő tartozékokra. A FLEX gépei mindig a professzionális polírozás mércéjét jelentették.

FLEX minden feladatra 2. rész

Nem számít, hogy jacht, repülőgép, motorkerékpár vagy autó, a FLEX polírozó gépek használatával minden felületet ragyogni fog. Tökéletes végeredmény kiváló minőségű szerszámokkal érhetőek el, melyeket kifejezetten alacsony fordulatszámhoz és nagy nyomatékhoz terveztek.

Polírozók. A FLEX polírozógépek a meghajtások teljes skáláját kínálják. Forgó, excenter, kombi. Választhat gépet szénkefés vagy szénkefe mentes motorral.

Kiegészítők polírozókhoz. Szivacsok extra keménytől a puháig, polírozó paszták, gyapjúpárna, tépőzáras polírozó párna, hordtáska, hosszabbító készlet rotációs polírozáshoz a kiegészítők között.

LED széles spektrumú lámpa. Ideális a festékfelületek ellenőrzésére, színmeghatározásra és a festékhibák, hologramok kimutatására.

Ipari porszívó. A FLEX porszívói mindenféle port megfognak, még akár az egészségre káros anyagokat is. Ez teszi még biztonságosabbá száraz- és vizes üzemmódban is. Jellemzői: Ütésbiztos burkolat, rendkívül alacsony munkazaj, automatikus, idővezérelt szűrő tisztítás. L,M,H por-osztály. Akkus és hálózati kivitelben is. 

Vezeték nélküli vagy vezetékes? A FLEX polírozógépekkel nincs szükség kompromisszumokra, mert mindkettőt kínáljuk. Ismerje meg termékeinket weboldalunkon!