Innovatív fúrópor elszívó adapter

2022.05.02. hírektermék

Bármit is fúrunk, csempét, követ betont vagy falazatot, elkerülhetetlen, hogy por keletkezzen. És tudjuk, hogy súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet, ha a tüdőbe kerül, főleg ha finom ásványi porral van dolgunk. A fúrási por hatékony felszívása érdekében a FLEX egy innovatív fúrópor elszívó adapterrel egészítette ki termékkínálatát.

Innovatív fúrópor elszívó adapter

A SAD BS D32 D67 akár 67 milliméter átmérőjű fúrókhoz, koronafúrókhoz is alkalmas. Ezzel a praktikus eszközzel a FLEX kifejezetten az építkezés, felújítás, belsőépítészet, festés, gipszkarton építés, csempézés, villanyszerelés, vízvezeték-szerelés, fűtés és klíma szerelés területén tevékenykedő szakembereket szolgálja ki.
 
Ötletes rendszer
Az építési por hatékony és teljes elszívása érdekében a FLEX néhány ötletes funkcióval ruházta fel az új adapterét. A vákuumkamrába vezető járat például úgy van méretezve, hogy a levegő azonnal felfogja a fúráskor keletkező port és elszállítja a porszívóhoz.
Annak érdekében, hogy az összes port még kisebb fúróátmérőnél is elszívja, egy kiegészítő kefe szegmens automatikusan bezárja a nyílást, hogy az építési por ne kerülhessen kifelé.  
  
A FLEX click csatlakozás további biztonságot nyújt. Ez megakadályozza, hogy munka közben az elszívótömlő véletlenül leváljon. Az adapter használható olyan szívótömlőkhöz is, amelyek nem rendelkeznek kattanásos csatlakozással, de ez nem garantálja a szilárd csatlakozást.
 
Biztonságos elszívás egyenetlen felületeken is!
A fúrópor elszívó nagy vákuumkamrával és puha, rugalmas gumi tömítéssel rendelkezik. Ennek köszönhetően az adapter még az egyenetlen felületekre is szorosan tapad, az erőteljes légáram pedig befogja a fúráskor keletkező port és továbbítja a porszívóba. A kiegészítő kefe szegmens automatikusan lezárja a nyílást a kisebb fúrószár átmérők esetén is, így a por a fúrószár mellett sem tud kijutni. Így nem keletkeznek pormaradványok a munkaterületen. Fúrási munkákhoz Ø 67 mm fúrószár átmérőig. Clip porszívócső csatlakozó Ø 32 mm.


Az új SAD BS D32 D67 építési poradapter már kapható webshopunkban 22.990 Forintért