JSB 18.0-EC akkumulátoros dekopírfűrész

A dekopírfűrészek, más néven szúrófűrészek a kereskedelemben leggyakrabban használt vezeték nélküli elektromos eszközök.

JSB 18.0-EC akkumulátoros dekopírfűrész

A JSB 18.0-EC szénkefementes akkus dekopírfűrész ideális a legkülönbözőbb anyagok, például fa, fém és műanyag fűrészeléséhez, így a festők, szerelők, gipszkarton építők, fém- és famegmunkálók és sok más felhasználó legjobb barátja lesz.

A legtöbb ilyen típusú modellel szemben a FLEX új dekopírfűrésze 65% -kal hosszabb akkumulátor-élettartammal és 30% -kal több energiával rendelkezik. A szénkefe nélküli EC motor élettartama tízszer hosszabb a hagyományos szénkefés motornál. A szénkefementes motorok új generációja nagy hatékonyságot és magas teljesítményt nyújtanak.

Csak jót és pozitívat tudunk elmondani a FLEX szúrófűrészeiről, folytatjuk is a felsorolást:

A folyamatosan változtatható vágási sebességnek és az automata indításnak köszönhetően („A” állásban) még a munkadarabok kezdeti fűrészelése is tökéletesen, tépésmentesen sikerül. A négy fokozatban állítható rotáló mozgás lehetővé teszi a fűrészlap mozgásának még finomabb beállítását. Duplagörgős pengevezető és a stabil alaplemez (leszedhető műanyag csúszósaruval), szintén tiszta vágást biztosít. Az integrált LED lámpa nehéz munkakörülmények között is folyamatos megvilágítást biztosít a munkadarabra.  A műanyag csúszó talp védi az érzékeny anyagokat a karcolásoktól és egyéb sérülésektől is.

Kényelmünk érdekében szerszám nélkül lehet cserélni a fűrészlapot, mindez gyorsbefogó rendszerrel és kilökő funkcióval.

További előnyök:

  • A forgácsvédő lap eltávolítható 
  • Fűrészlap beállítás ferde vágásokhoz 45°-ig. A szélközeli vágásokhoz hátra mozgatható.
  • Jó rálátás a beépített fújás funkciónak köszönhetően
  • Tökéletes ergonómia a SoftGrip felületek ideális elhelyezkedésének köszönhetően

 A JSB 18.0-EC dekopírfűrészt keresse webshopunkban hordtáskával vagy válassza tartozékokkal együtt szettben JSB 18.0-EC/5.0 SET ( 2 db akku + töltő ) kedvezményesen! Ha csak a gépre van szüksége, akkor JSB 18.0-EC C-t ajánljuk, melyet kartondobozban szállítunk.