KEEP CONTROL technológia

2021.04.21. hírekkeep control

KEEP COOL TM - technológiáról már írtunk korábban, ez az egyedülálló innováció az alapja a FLEX akkus gépek kiváló teljesítményének.

KEEP CONTROL technológia

KEEP COOL TM - technológiáról már írtunk korábban, ez az egyedülálló innováció az alapja a FLEX akkus gépek kiváló teljesítményének. Az akkucellákat hűtőanyag borítja, amely aktívan elnyeli a terhelés alatt keletkezett felesleges hőt, egyben csökkenti a hőtermelést. A KEEP COOLTM technológia tehát megakadályozza az akkumulátor túlmelegedését.

Most ismerkedjünk meg a KEEP CONTROL technológiával

Hosszabb élettartamért és gyors, kíméletes töltésért.

KEEP CONTROL technológia, intelligens akkumulátor ellenőrző rendszer. Az MCU (Micro Controller Unit) technológián alapuló akkumulátor ellenőrző rendszer figyeli az áramot, a feszültséget és a hőmérsékletet, valamint ellenőrzi a töltési folyamatot. Minden védelmi funkció programozható, az adott modelltípus funkcióihoz és alkalmazásaihoz igazodik.

Töltés közben az akkumulátorban lévő elektronika figyeli és méri a feszültséget, a hőmérsékletet és az áramot, ezáltal szabályozza a töltési paramétereket. Az akkumulátorban lévő elektronika értékeli a töltés állapotát, és eldönti, hogy melyik töltési ciklus mely paraméterekkel következik. Ez a parancs a töltés végrehajtására a töltőre kerül. A töltő pontosan követi az akkumulátor utasításait. 

Folyamatos adatcsere az akku, a szerszám és a töltő között!