Készülj fel a hidegre

A kabátok három fűtőpanellal rendelkeznek, egy a derék-, kettő a mellkasi résznél kapott helyet. A melegítő hatást egyedi fűtési beállítással tudjuk a megfelelő hőmérsékletre állítani, így fokozatosan melegíti testünket. Önmagában fűtés nélkül is határozottan jól néz ki, minőséget sugároz.

Készülj fel a hidegre

TF White női, férfi (polár kabát) a kevésbé fázósaknak lett kitalálva. Kiváló minőségű végig zippzáros fűthető polár kabát zsebekkel, melynek alapanyaga strapabíró- és lélegző. Elérhető női- és férfi szabással. Egészségre ártalmas káros anyagot nem tartalmaz, így megfelel az OEKO-TEX® 100 szabványnak. Tisztítása 30° fokon gépi mosással történhet. A kabát használható minden FLEX 10,8 V-os és 18,0 V-os Li-Ion akkumulátorral. Az akkumulátor adapter övcsipesszel csatlakoztatható a kabát zsebéhez és 2 darab USB porttal rendelkezik, így a hidegben hamarabb merülő okostelefonokat is tölteni lehet róla. Az adapter az alapkészlet része!

TF White kabát

TJ White női, férfi (softshell kabát) kiváló minőségű végig zippzáros, pamut bélésű fűthető softshell kabát négy zsebbel és levehető kapucnival. Elérhető női- és férfi szabással. Alapanyaga rendkívül strapabíró-, kopásálló-, lélegző-, szél- és vízlepergető. Egészségre ártalmas káros anyagot nem tartalmaz, így megfelel az OEKO-TEX® 100 szabványnak. Tisztítása 30° fokon gépi mosással történhet. A kabát használható minden FLEX 10,8 V-os és 18,0 V-os Li-Ion akkumulátorral. Az akkumulátor adapter övcsipesszel csatlakoztatható a kabát zsebéhez és 2 darab USB porttal rendelkezik, így a hidegben hamarabb merülő okostelefonokat is tölteni lehet róla. Az adapter az alapkészlet része!

TJ White kabát

TJ férfi (softshell kabát) kiváló minőségű végig zippzáros, pamut bélésű fűthető softshell kabát fekete színben, három zsebbel és levehető kapucnival. Csak férfi szabással elérhető. Alapanyaga lélegző-, szél- és vízlepergető. Egészségre ártalmas káros anyagot nem tartalmaz, így megfelel az OEKO-TEX® 100 szabványnak. Tisztítása 30° fokon gépi mosással történhet. A kabát használható minden FLEX 10,8 V-os és 18,0 V-os Li-Ion akkumulátorral. Az akkumulátor adapter övcsipesszel csatlakoztatható a kabát zsebéhez és 2 darab USB porttal rendelkezik, így a hidegben hamarabb merülő okostelefonokat is tölteni lehet róla. Az adapter az alapkészlet része!

TJ kabát

Az alapkészletben megtalálható átalkító:
456.071 – PS 10.8/18.0 – Akkutöltő átalakító

A kabátok alapkészlete nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt! Ezeket külön kell megvásárolni.

Készülj fel a hidegre - fűthető ruházat