Kőmegmunkálás FLEX termékekkel

2021.07.19. hírek

A természetes kövekkel végzet munkálatok folyamatosan megújuló társa a FLEX, már több, mint 90 éve. Az idő múlásával egy versenyképes géppark került kifejlesztésre tapasztalt kőmegmunkálók szoros együttműködésével.

Kőmegmunkálás FLEX termékekkel

A kőnek megvannak a maga törvényei, sajátosságai. Ezt jól ismerik a kőművesek, kőszobrászok, kővel foglalkozó szakemberek, ezért csiszolják a természetes és műkövet FLEX gépekkel és tartozékokkal.

Sarokcsiszolók: 125-230mm-ig, 800-2600W-ig. Választható akkus és hálózati kivitelben is. Fix és változtatható fordulatszámmal, áramkimaradás esetén újraindítás elleni védelemmel. Kő, beton, műkő, gránit, márvány csiszoláshoz és vágáshoz.

Kőcsiszolók és vizes csiszolók: Kő, beton, márvány, gránit csiszolására. Vizes csiszolók trafóval, vagy életvédelmi (PRCD) kapcsolóval, egyenes és ívelt felületekre is. Fix és változtatható fordulatszámmal, 125-150-180mm-es gyémánt szegmensen tárcsákkal.

Betoncsiszolók: kő, beton, műkő csiszolására egyenes felületekre, fix és változtatható fordulatszámmal, 125-150-180mm-es gyémánt szegmenses tárcsákkal. Akár hosszú szárú kivitelben is, plafon csiszoláshoz, zsalunyom eltávolításhoz.

Stokkolók: stokkológépek lépcsőkhöz és nagy felületekhez. Állítható stokkolási szélességgel: kb. 55 mm-től kb. 130 mm-ig. Porelszívással, a lakott helyeken történő használathoz.

Ipari porszívó: A FLEX porszívói mindenféle port megfognak, még akár az egészségre káros anyagokat is. Ez teszi még biztonságosabbá száraz- és vizes üzemmódban is. Ütésbiztos burkolat, rendkívül alacsony munkazaj, kézi- vagy automatikus idővezérelt szűrő tisztítás. L, M, H por-osztály. Akkus és hálózati kivitelben is.

Ismerje meg a FLEX termékeket és vásároljon kényelmesen webshopunkból.