Miért válassza a FLEX ipari porszívóit?

2021.01.26. hírekporszívó

Funkcionalitás, kényelem és pontos tervezés jellemzi a FLEX ipari porszívóit, a legapróbb részletekig.

Miért válassza a FLEX ipari porszívóit?
Funkcionalitás, kényelem és pontos tervezés jellemzi a FLEX ipari porszívóit, a legapróbb részletekig.
 
Előnyei:
 
Maximális teljesítményt nyújt a por, a szennyeződések és a káros anyagok ellen az új VCE technológiával.
 
Jelentősen csendesebb működés mellett, robusztus kompakt kialakításának köszönhetően nagyobb stabilitás, könnyű kezelhetőség és megbízható működés jellemzi.
 
A FLEX szűrőrendszerek mindenféle port megfognak, még az egészségre káros anyagokat is, száraz- és vizes üzemmódban egyaránt. Mielőtt a szűrő megtelik, automatikusan lerázódik, mindezt a munkafolyamat megzavarása nélkül. A szívóteljesítmény állandó marad és megszűnik az állásidő a szűrőtisztítás miatt!
 
A FLEX ipari porszívói integrált lapos redős szűrővel rendelkeznek. A tokmányszűrőktől eltérően, nem a tartályban van, így a tartály 100%-osan kihasználható, és a szűrő vizes szíváskor is tökéletesen száraz marad. A szűrő masszív és tartós, Teflon nano bevonattal ellátott. Mosható, legalább 99,9%-os szűrési képességgel.
 
Elektronikus ellenőrző rendszerrel működik, az optimális energiagazdálkodásért!
 
  • Automatikus szűrő tisztítás (folyamatos magas szívóerő és a lényegesen hosszabb munkaidő a kézi szűrőtisztításhoz képest)
  • LED-es figyelmeztető jelzés, ha az elszívás során a levegő áramlási sebesség 20m/s alá esik. (Csak M és H porosztály esetén)

Ütésbiztos, újrahasznosítható műanyag ház erős, könnyű, könnyen tisztítható és korróziómentes.

A porszívó elektromos aljzatához csatlakoztatható bármilyen munkaeszköz, így az vezérli a porszívó működését. A csatlakoztatott gép leállítása után a porszívó még addig marad bekapcsolva, amíg az összes port kiszívja az elszívó csőből.

A legtöbb elszívó cső antisztatikus, így nem ragad meg a belsejében a por.

A nagyobb porszívók tetejére a FLEX ütésálló műanyag L-BOXX® hordtáskája csatlakoztatható, így a gépeket nem kell külön cipelni a munkaterületen.

Az építkezéseken a szakemberek által végzett munka során sok por és feleslegessé vált anyag keletkezik. Ha nem megfelelően kezelik, a por egészségügyi problémákat is okozhat. Ezek elkerülhetőek, ha megfelelő porelszívó technológiát alkalmazunk: ezért fejlesztettek ki a különböző porosztályokhoz, különböző porszívókat.

Porosztályok EN 60335-2-69 szerint

  • L porosztály = Porok maximum munkahelyi határértéke (AGW) > 1 mg/m³ (Alumínium-oxid, cement por, utcai por)
  • M porosztály = Porok maximum munkahelyi határértéke (AGW) ≥ 0,1 mg/m³, (Finom fa por, kerámia és festék por, műanyag por),
  • H porosztály Porok maximum 0,1 mg/m³ munkahelyi határértékkel (AGW), rákkeltő porok, kórokozókat tartalmazó porok (Rákkeltő porok, ólom, nikkel, kobalt, kátrány, réz forgács)

Megnézem a termékeket: https://flex.hu/hu/termekek/porelszivas