Új lézeres eszköz a FLEX-től

2019.05.21. hírekújdonság

A FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH bővíti termékpalettáját az új ALC 8 kompenzátoros keresztvetítő lézeres eszközzel.

Új lézeres eszköz a FLEX-től
A FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH bővíti termékpalettáját az új ALC 8 kompenzátoros keresztvetítő lézeres eszközzel. A többsoros lézerrel felszerelt legújabb fejlesztés, megoldást nyújt szinte minden típusú beltéri szintező munkákhoz. Festés, burkolási munkák, nyílászáró beépítés, légtechnikai rendszerek kiépítése és még számtalan beltéri munka, ahol hasznos kiegészítő lehet a FLEX új eszköze.
 
A FLEX ALC 8 többsoros lézerei, egy vízszintes 360°-os vonalat és négy függőleges lézervonalat generálnak 90°-os szögben. A 360°-os vonalnak köszönhetően a mennyezeti munkák vagy az elektromos aljzatok elhelyezéséhez szükséges pozicionálási munkák gyorsan és egyszerűen elvégezhetők, míg a 90°-os vetített szögeket manuálisan el lehet forgatni és finomhangolni, ha szükséges.
 
A FLEX ALC 8 egy kiváló minőségű, három részből álló házba van beépítve, amely biztonságos védelmet nyújt a szállítás és a működés során bekövetkező sérülések ellen. Li polimer tölthető akkumulátorral és LED töltésszint visszajelzővel van ellátva. A mellékelt USB töltőkábel egyszerű és gyors töltést tesz lehetővé fárasztó akkumulátorcsere nélkül.
 
A termék itt rendelhető meg: FLEX ALC 8