Vezeték nélküli sokoldalú fűrész

Kicsi, erőteljes és ideális a legkülönbözőbb anyagok, fa-, fém- és műanyag fűrészeléséhez. Bár sokan nem tartják egy alapgépnek, mégis elmondható ha kéznél van akkor jó segítség a vágási munkálatokhoz.

Vezeték nélküli sokoldalú fűrész

Bemutatjuk az idei év egyik újdonságát az RS 25 18.0-EC C vezeték nélküli kézi orrfűrészt, ágvágó fűrészt. Kicsi, erőteljes és ideális a legkülönbözőbb anyagok, fa-, fém- és műanyag fűrészeléséhez. Bár sokan nem tartják egy alapgépnek, mégis elmondható ha kéznél van akkor jó segítség a vágási munkálatokhoz.A hozzáillő megfelelő fűrészlap kiválasztása után vághatunk vele faanyagot, alumíniumot, lemezanyagokat, műanyagot, fémet, sőt még szigetelő anyagot is mint például kőzetgyapotot. 

A FLEX által fejlesztett újgenerációs szénkefementes EC motor hajtja az orrfűrészt. Ezen felül a gép működését egy elektronikus felügyeleti rendszer (EMS) védi, mely meghosszabbítja élettartamát és növeli hatékonyságát. Az új EC motor és EMS rendszer akár tízszer hosszabb élettartamot biztosít a hagyományos szénkefés motornál. A gép üresjárati fordulatszáma 0-3000 ford./perc, löketszáma pedig 25,4 mm. A lassúindítást gázadagolós kapcsoló biztosítja. A gép akkumulátor nélkül: 1,9 kg – így nem okoz gondot a hosszabb fej feletti munka.

A fűrészlap 180°-kal elfordítható, ami a vágási munkálatokhoz nagy segítség. Kényelmünk érdekében szerszám nélkül lehet cserélni a fűrészlapot, mindez gyorsbefogó rendszerrel és kilökő funkcióval. Az integrált LED lámpa nehéz munkakörülmények között is folyamatos megvilágítást biztosít a munkadarabra. A LED-es akkumulátor kapacitás kijelzőn látható az akku töltöttsége. A gép a FLEX által forgalmazott 18 V-os akkumulátorokkal használható(az töltő és az akkumulátor nincs a csomagban)

RS 25 18.0 EC C image

Orrfűrészlapok fém és lemez anyagokhoz:

• RS/BI-150 14 VE5
Fűrészlap rozsdamentes acél, acél, fém, acéllemez, acélcső, nyitott és zárt szelvények vágásához 2-8 mm-ig

• RS/BI-150 18 VE5 
Fűrészlap rozsdamentes acél, acél, fém, acéllemez, acélcső, nyitott és zárt szelvények vágásához 1,5-3 mm-ig

• RS/BI 230 14 VE5
Fűrészlap fém, acél, acéllemez, acélcső, nyitott és zárt szelvények vágásához 2-8 mm-ig, 3-180 mm-es vágásokhoz fa / raklap gyártásnál

Orrfűrészlapok fém, fa, műanyag vágásához:

RS/BI-150 6 VE5
Fűrészlap 6-100 mm-es vágásokhoz MDF-ben, szegeket tartalmazó fában, épületfelújításnál, ablakkeretek vágásához, fém / acél, üvegszál erősítésű műanyagok, epoxy- és íves vágásokhoz.

RS/BI-150 10 VE5
Fűrészlap 3-100 mm-es vágásokhoz, szeget tartalmazó fához, üvegszál erősítésű műanyagokhoz, epoxy anyagokhoz és 3-12 mm-es vágásokhoz acél, fém és acél csövekhez.

RS/BI-230 10 VE5
Fűrészlap 3-190 mm közti vágásokhoz szeget tartalmazó fához, raklapokhoz, üvegszál erősítésű műanyagokhoz, epoxyhoz és 3-12 mm-es vágásokhoz fém, acél vágásokhoz, acél csövekhez.

Fűrészlapok bontáshoz:

RS/BI-230 10 VE5
Bontó fűrészlap 180 mm-es vágásokhoz keményfában, MDF-ben, szegeket tartalmazó fában, épületfelújításhoz, ablakkeretekhez, üvegszál erősítésű műanyagokhoz, epoxyhoz.

Fűrészlap szigetelőanyagokhoz:

RS/ST-300 W VE2
Orrfűrészlap szigetelés, ásványgyapot, hab, polisztirol (Styrofoam, Styrodur) bőr, gumi, papír, karton és szőnyeg vágásra.

Fűrészlap fához és raklapokhoz:

RS/CV-230 10 VE2
Fűrészlap 6-150 mm-es tiszta vágásokhoz rétegelt lemezben, multiplex farostlemezben, MDF-ben, laminált lapokban.

RS/BI-230 10 VE5
Fűrészlap 30-100 mm-es vágásokhoz raklapban.

Fűrészlap szett műanyaghoz, fához, fémhez:

• RS/BI Set VE3

A készlet tartalma:
1 fűrészlap rozsdamentes acél, acél, fém, acéllemez, acélcső, nyitott és zárt szelvények vágásához 1,5-3 mm-ig, 
1 fűrészlap 6-100 mm-es vágásokhoz MDF-ben, szegeket tartalmazó fában, épületfelújításnál, ablakkeretek vágásához, fém / acél, üvegszál erősítésű műanyagok, epoxi és íves vágásokhoz. 
1 fűrészlap 3-190 mm közti vágásokhoz szeget tartalmazó fához, raklapokhoz, üvegszál erősítésű műanyagokhoz, epoxihoz és 3-12 mm-es vágásokhoz fém, acél vágásokhoz, acél csövekhez.