Videók

FLEX SMS 190 18.0-EC - Akkus gérvágó fűrész
Maximális mozgásszabadság és erő egy csapatban!VC 2 L MC Hip 18.0-EC + CHE 2-26 18.0-EC

Ezzel a kombinációval hatékonyan és kényelmesen dolgozhat. Szabadon mozoghat, míg a csípőporszívó tiszta munkakörnyezetet biztosít, a fúrókalapács pedig azt az erőt és sokoldalúságot, amelyre bármilyen fúrási feladathoz szüksége van.
Professzionális fémmegmunkálásProfesszionális fémmegmunkálás. Legyen az vágás-, csiszolás-, felületkezelés a FLEX ipari gépek minden helyzetben teljesítményt és rugalmasságot biztosítanak.
Kicsi, erőteljes és ideális a legkülönbözőbb anyagok, fa-, fém- és műanyag fűrészeléséhez. RS 25 18.0Christoph német kollégánk bemutatja az új RS 25 18.0 Ec típusú, kicsi és praktikus egykezes akkus orrfűrészt. A gépnek 25 mm-es löketszáma van alacsony vibráció mellet, ami a gyors munkavégzést lehetővé teszi. A fűrészlap 180 fokban elfordítható és szerszám nélkül cserélhető. Beépített LED lámpa gondoskodik a tökéletes megvilágított munkaterületről.
A tökéletes többfunkciós szerszám: FLEX Multitool MT 18.0-ECAz akkumulátoros MT 18.0-EC Multitool sokféle munkához használható, mint pl. fűrészelés, vágás, fa-, fém-, műanyag-, és gipszkarton kivágása. Távolítsa el vele a régi csempehabarcsot és ragasztót, kaparja le a szilikon fugázót, a festéket és a szőnyegragasztót, csiszolja le a profilokat vagy a belső sarkokat.
Hatékony és pontos munkavégzés gipszkarton rögzítésnél: FLEX DW 45 18.0-EC / Akkus gipszkarton csavarozó teszt
Bemutatjuk a FLEX DW 45 18.0-EC Gipszkarton csavarhúzót
FLEX Giraffe® Fal- és mennyezet csiszoló cserélhető fejekkel - GE 7 FLEX Giraffe®
FLEX akkus polírozó
Vezetékes orrfűrész
FLEX akkumulátorcsalád
Három modellváltozat választható a FLEX VCE ipari porszívó sorozatból