Gyors és pontos mérés - ADM 30 Smart

A FLEX lézeres távolságmérője ideális minden felhasználó számára. Bemutatjuk az ADM 30 SMART lézeres távolság-, terület- és térfogatmérőt. Használata rendkívül egyszerű és gyors.

Gyors és pontos mérés - ADM 30 Smart
Gyors és pontos mérés a legmodernebb lézertechnikával.
Bemutatjuk az ADM 30 SMART lézeres távolság-, terület- és térfogatmérőt
 
A FLEX lézeres távolságmérője ideális minden felhasználó számára, ezt pontosan tudják az építészek, burkolók, víz és gázszerelők, asztalosok, festők, kőművesek, mindenki, aki professzionális használatban alkalmazza, és gyorsan szeretne pontos méréseket végezni, mindezt a legmodernebb lézertechnikával.
 
Az ADM 30 SMART lézeres mérőeszköz lehetővé teszi, hogy pontosan mérjünk 30 m-es távolságig. Egyszerűen és könnyen kezelhető.
 
Burkolata, ütés-, por és fröccsenés álló, így jól bírja a munka közben felmerülő akadályokat, sőt, a porvédett funkciógombok megakadályozzák a szennyeződés és a por beáramlását felhasználáskor.
 
Beépített li-polymer akkumulátornak köszönhetően nem kell többé elemet cserélnie.  A készülék 180 másodperc után automatikusan kikapcsol megvédve az akkumulátort a lemerüléstől.
Az ADM 30 SMART könnyű és kényelmesen elfér a farmer zsebében is. Aki professzionális használatban alkalmazza, az tudja, milyen nagy segítség a lézeres távolságmérő. De az otthoni barkácsolók is imádni fogják a FLEX távolságmérőjét. 
 
Lézeres távolságmérő a lézersugár visszaverődési idejét és interferáló képességét használja a távolság mérésére. Minél nagyobb a távolság a mérendő anyag és a távolságmérő között, annál nagyobb a visszaverődési idő. Ebből pedig számítások alapján meghatározható a mérendő anyag távolsága.
 
A lézeres mérésnél nincs pontosabb!
 
A szakemberek mindennapi munkájukban a lézeres távolságmérőt részesítik előnyben az optikai és az ultrahangosokkal szemben. Ráadásul az optikai távolságmérők használatához legalább két ember szükséges, míg az ADM 30 SMART-tal egyedül is végrehajtható a feladat. 
A lézeres távolságmérők kevésbé hajlamosak a mérési hibák produkálására, a többi típusú távolságmérőkkel szemben.  
 
A lézeres távolságmérő esetében fontos az is, hogy milyen pontos mérést képes végezni. Az ADM 30 SMART +/- 3 mm mérés pontossággal működik.
 
Használata rendkívül egyszerű és gyors. Elegendő bekapcsolnia a készüléket, ráirányítja a lézerpontot az adott felületre, majd aktiválja a mérést.  
 
Az ADM 30 SMART hatékonyan kiszámítja a területet vagy az egész helyiség térfogatát. Ilyen mérések elvégzéséhez egyszerűen válassza ki a megfelelő opciót az eszköz menüjéből, mérje meg a felület hosszát, majd végezzen rá merőleges mérést. A térfogat ellenőrzésekor mérje meg a hely hosszát, szélességét és magasságát.
 
ADM 30 SMART tulajdonságai:
 
  • Gyors mérési eredmények késedelem nélkül.
  • A mindössze 38 grammos ADM 30 smart-ot minden nap a zsebében tarthatja, kényelmesen és korlátozások nélkül.
  • Könnyű kezelhetőség
  • Hossz-, terület- és térfogatszámítás
  • Közvetett magasságmérés
  • Kapcsolható mérés: m/mm; inch/feet
  • Integrált akkumulátor
  • Automatikus kikapcsolás
  • Megvilágított kijelző
  • Porálló ház
Beépített 3,7V / 180mAh-s Li-Polymer akkumulátorral, valamint 1 db USB töltővel és 1 db USB adatkábellel raktárkészletről szállítjuk.
 
ADM 30 Smart