Intelligens akkus polírozó - PXE 80 10.8

Kisebb, nehezen hozzáférhető felületek polírozása többé nem jelent problémát, ha van a műhelyben egy PXE 80-as akkus polírozó. Számos különlegességgel rendelkezik, de ami az erőssége a szerszám nélkül cserélhető tengely. 10 mp alatt lehet a rotációs mozgásból excenteres mozgást varázsolni.

Intelligens akkus polírozó - PXE 80 10.8

A piacon egyedülálló, és egyben a legkompaktabb akkumulátoros polírozógép a folt csiszolástól a befejező polírozásig, hologramok létrehozása nélkül. A PXE 80 10.8 EC akkus polírozó hasznos társ az előkészítésnél, felületkezeléseknél és a nehezen elérhető helyeken. Az FS 140-es külön kapható kiegészítő felexibilis tengely pedig az igazán nehezen hozzáférhető helyeken bizonyít, mint például az autó belsejében található fényes műanyagok polírozásához.

Minden részletre figyeltek a tervezés és fejlesztés folyamatában. Tökéletes ergonómiai kialakítás mellett a rugalmas fogási lehetőségeket figyelembe véve az egész géptestet Softvib csúszásmentes gumibevonattal látták el. Sőt a gép fejrészénél egy gumigyűrűt is elhelyeztek, ami védi a polírozandó felületet a karcolásoktól. Minden helyzetben kézreálló, akár kiegészítőkkel használva is. Ügyelve a felhasználóbarát levegő áramlásra, ami óvja a gépet a felmelegedéstől. A gép mindössze 0,6 kg (akkumulátor nélkül), hossza 265 mm, magassága 95 mm, szélessége 65 mm.

A PXE 80 10.8-as akkus polírozó gép 4 sebességes és konstans fordulatszám szabályzással van ellátva. A gép hosszabb élettartamáért és hatékonyságáért az elektronikus ellenőrző rendszer (EMS) és a szénkefementes motor felelős. A LED kijelzőn jól látható a négy sebességfokozat, a tartós/állandó sebességszabályzás és az akkumulátor kapacitás is. Szénkefe nélküli motorral van felszerelve. 

útmutató a megfelelő polírozási kombináció kiválasztásához(PDF, 4.82 MB)
 
PXE 80 - kiegészítő paszták

Csiszolópaszták

W 02/04 - Tömítőpaszta

Fényezés-kompatibilis tömítőanyag az új és korábban polírozott festékekre. A Karnauba viasz megvédi a a felületet a környezeti hatásokkal szemben, biztosítja a fényezés védelmét. A tömítőanyag egyaránt használható géppel (forgó és excenter) a piros polír szivaccsal (PS-R), és kézzel a piros szivaccsal (PUK-R). Nem tartalmaz koptató részecskéket és átfesthető. Védőhatása 2-es, simasága 4-es.

P 03/06 - LDX - Speciális polírozó paszta

Speciális polírozó a karcok eltávolításához, nagyon mély fénnyel. A csiszolási hornyok eltávolítása a P 2000-es szemcsemérettel másodpercek alatt megoldható. Ideális minden festék típusra, beleértve a karcálló festékeket és UV festékeket, valamint régi festékek újra-fényezésére. Optimális eredmény érhető el vele egylépcsős excenter polírozással és természetesen normál polírozással is. A paszta szilikon, kevés port termel használat közben és könnyen bedörzsölhető, valamint letörölhető. Csiszolás 5-ös / fényesség 5-ös erősségű.

P 05/05 - LDX - Csiszolópaszta

Univerzális csiszoló paszta maximális eltávolítási aránnyal a maximális fényesség eléréséhez. A p 1500-as szemcsemérettel a csiszolás hornyok másodpercek alatt eltávolíthatóak. Kivállóan alkalmas minden fajta festékre, beleértve a karcolásnak ellenálló festékeket, UV festékeket, vitorlázó és motoros repülőkre kifejleszett festékeket, hajótesteken alkalmazott, valamint polikarbonát és fa felületeken alkalmazott festékeket. A paszta viasz, szilikon és oldószer mentes. Sötét felületeken a forgómozgás által kialakult hologramok kicsiszolására a P 03/06-LDX-el és a narancssárga PS-O szivaccsal használható. Csiszolás 5-ös / fényesség 5-ös erősségű.

PXE 80 - kiegészítő szivacs

Polírozó szivacs

PSX-G 40 - extra kemény habból álló zöld szivacs

Az extra kemény habból álló zöld szivacs az innovatív X-Cut felülettel biztosítja az egyenletes felületet és a nagy eltávolítási arányt. Az X-Cut felület csökkenti a felület felmelegedését. A hab hőálló, szakadás-álló és hosszú élettartamú. Ideális festékfolyás, narancshéj effektus, por beékelődés, kopásnyomok, mély karcolatok és madárürülék bemarás eltávolítására a P05/05-LDX-el együtt használva.

PS-Vkemény lila szivacs

A kemény lila szivacs optimális hűtéssel garantálja az egyenletes felületet és a nagy eltávolítási arányt. A hab hőálló, szakadás-álló és hosszú élettartamú. Ideális festékfolyás, narancshéj effektus, por beékelődés, kopásnyomok, mély karcolatok és madárürülék bemarás eltávolítására a P05/05-LDX-el együtt használva.

PS-O - Közép-kemény narancssárga szivacs

Közép-kemény narancssárga szivacs finom hab szerkezettel. A hab hőálló, szakadás-álló és hosszú élettartamú. Ideális hologram, mattulás, karcolások és autómosó nyomok eltávolítására P 03/06-LDX-el együtt használva.

PS-R - Piros puha szivacs nagyon puha hab szerkezettel

Piros puha szivacs nagyon puha hab szerkezettel. A különleges PerfectTouch szendvics szerkezet az erősebb fehér hab réteggel biztosítja a szivacs megfelelő merevségét. Ez a konfiguráció tovább növeli az élettartamát. Ideális hologramok, kisebb mattulások eltávolítására P 03/06-LDX-el fényezéshez és W 02/04-el tömítéshez.

PXE 80 - kiegészítő szett

Kiegészítő szett

Az FS 140 Szett flexibilis tengely és a PXE 80 10.8-EC polírozógép innovatív rendszert hoz létre a helyszíni javításokhoz, a sarkokhoz és a nehezen elérhető helyekhez, melyek nem érhetőek el a hagyományos ploírozógépekkel. Hossza 1400 mm, maximum 6000 ford / perc sebességgel használható. A kiválló minőségű felhasznált anyagok garantálják a hosszú élettartamot. Szerszám nélkül cserélhető a PXE gyorscsere mechanizmussal és szerszám nélkül cserélhető a tartozék a bittartó foglalattal. Tökéletes ergonómia a rendkívül vékony fogantyú területnek és az ideális fogantyú pozíciónak köszönhetően, amely a szerszámot a legkivállóbb munka és a legjobb eredmények elérése érdekében irányítja. A készlet 1 db L-BOXX® 102 műanyag hordtáskát, 6 kúpos és 6 hengeres polírozó szivacsot tartalmaz (lágy, közepes és kemény, mindkét fajtából 2 db)

PXE 80 EC 10.8V