Kerti gépek az új terméklapban

Itt az új év és itt a legújabb FLEX termékismertető katalógus. A megszokott kiemelt akciók, csomagajánlatok mellett a 2024-es új termékeket és kiegészítőket is tartalmazza. Az új gépek sorának palettáját bővíti egy akkus élmaró és felsőmaró, amely szénkefementes motorral szerelt. Az előző évekhez képest változás történt a hosszúszárú falcsiszoló kiegészítőinél is.

Kerti gépek az új terméklapban

Mindegyik új gép akkus működtetésű, így egy mobil munkaállomás része lehet a szakembereknek. A termékpalettába bekerült egy új kategória, ami nem új a piacon – de a FLEX-nél igen. Ez pedig a kerti akkumulátoros gépek, ahol többek között található fűkasza, sövényvágó, láncfűrész és lombfúvó. Az új gépek sorának palettáját bővíti egy akkus élmaró és felsőmaró, amely szénkefementes motorral szerelt. Az élmaró kapható külön alapgépként is meg szettben is sok kiegészítővel. 

A hosszúszárú falcsiszoló kiegészítőinél is történt változás az előző évekhez képest. A gyors és gazdaságos munkavégzést szem előtt tartva két új termékkel bővült a készlet. Az első a már jól megszokott tépőzáras csiszolópapír újra tervezése, mely kiválóan alkalmas a gipszkartonok felületi csiszolására és egyenetlenségek eltávolítására.  A második a festés előtti felület befejező csiszolására alkalmas az extra finom szemcséjével. Ezzel a csiszolópapírral első osztályú, extra finom felületi minőség érhető el. 

A terméklap letölthető pdf formátumban a linkre kattintva:

Terméklap 2024/02(PDF, 10.38 MB)

Érvényes: 2023. 09. 15. - 2024. 09. 15-ig