Mozgasd könnyedén és biztonságosan

Nem kell többé körbenézni az építkezésen ki a legerősebb. Nem kell még egy ember az anyagmozgatáshoz, ha kéznél van a megoldás. A FLEX akkumulátoros vákuumos emelő nélkülözhetetlen segítője mindenkinek. Kevesebb fáradsággal egyszerű, gyors- és biztonságos anyagmozgatást tesz lehetővé különböző nehezebb tárgyak emeléséhez.

Mozgasd könnyedén és biztonságosan

A FLEX VLP 18.0 C akkus vákuumos emelővel könnyedén megfoghatod, felemelheted és mozgathatod a köveket, a fát, az üveget, a fémet, a műanyagot, a kerámiát, a durva betont, a gipszkartont, a palát és a bútorokat. Emelj vagy szállíts bármilyen anyagot minimális erőfeszítéssel könnyedén. Hordozható, kézreálló és biztonságos. 

Nem kell többé körbenézni az építkezésen ki a legerősebb. Nem kell még egy ember az anyagmozgatáshoz, ha kéznél van a megoldás. A FLEX akkumulátoros vákuumos emelő nélkülözhetetlen segítője mindenkinek. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egykezes emeléssel nehéz dolgok is áthelyezhetők, mozgathatók biztonságosan és hatékonyan. A vákuumerő kifejtését egyetlen gomb megnyomásával lehet aktiválni és szabályozni. Az emelő digitális kijelzőjén megjeleníti a maximális negatív nyomást, az az a biztonságosan felemelhető maximális súlyt. Így a kijelzőn kontrollálható a vákuum, azon idő alatt ameddig az anyagmozgatási munkafolyamat be nem fejeződik. A beépített elektronikus ellenőrző rendszer (EMS) mint minden Flex ipari szerszámgépnél megvédi a gépet, meghosszabbítja az élettartamot és növeli a gép hatékonyságát. Emellett szívóerő csökkenés esetén, automatikusan bekapcsolja a vákuumszivattyút, mely biztosítja az optimális vákuumnyomást mozgatás közben, mindaddig amíg vissza nem áll a maximális nyomás. Ami azt jelenti, hogy az anyagmozgatási munka folytonos, hatékony és biztonságos. 

Megengedett emelőképesség: max. 130 kg*
Maximális tartóerő: 170 kg
*A hivatalosan engedélyezett 130 kg teherbírás 2 biztonsági tényezőt tartalmaz. A készülékkel nem szabad 130 kg-nál nagyobb terhet emelni, függetlenül a kijelzőn megjelenő/feltüntetett max. 170 kg

A VLP 18.0 C használható minden FLEX által forgalmazott 18 V-os 2,5 Ah, 5,0 Ah és 8,0 Ah-s akkumulátorral. Az emelő súlya akkumulátor nélkül 1,48 kg. A különböző anyagok emeléséhez 3 fajta kiegészítő található a termékpalettában. 

VLP 18.0 C kiegészítők
GRF-S VL
szabványos vákuum fogantyú
vákuum fogantyú keskeny felületekhez
vákuum fogantyú durva felületekhez
 
Összegezve a FLEX VLP 18.0 C akkus vákuumos emelőt. Kevesebb fáradsággal egyszerű, gyors- és biztonságos anyagmozgatást tesz lehetővé különböző nehezebb tárgyak emeléséhez.
 
FLEX VLP 18.0 C