Rendszerezz, tárolj és legyen kéznél

A FLEX STACK PACK™ tökéletes megoldást nyújt a tárolásra, szállításra és rendszerezésre. A robosztus kivitelezésének, alumíniummal erősített sarkoknak és IP65-ös védelmének köszönhetően időjárás- és ütésálló szerszámkofferek. A kis-, közepes- és görgős koffer minden szakembernek illetve felhasználónak ajánlott. Testreszabható, könnyen egymásra rögzíthetők és mobilisak. Különböző kiegészítőkkel és további rendszerező kofferekkel az alap box-ok kiegészíthetők.

Rendszerezz, tárolj és legyen kéznél
FLEX STACK PACK™ kofferek:
 
A FLEX STACK PACK™ szerszámosládák testreszabhatósága megoldást kínál szerszámok, tartozékok, illetve kiegészítők tárolására. Minden, amire szükséged lehet egy munkanapon egy helyen rendszerezve elérhető és könnyen hozzáférhető legyen. Védelem és biztonság a fő szempont minden egyes koffernél. Az időjárási viszontagságoktól az IP65-ös védelem, az ütésektől és rázkódásoktól pedig a szerszámkofferek robosztus kialakítása, alumíniummal megerősített sarkok és a már jól megszokott L-BOXX ütésállósága nyújt védelmet a benne tárolt eszközöknek, szerszámoknak, tárgyaknak. A különböző méretű kofferek gyorsan és könnyedén rögzíthetők egymásra a reteszelő rögzítési pontok segítségével. Ezzel mindenki kialakíthatja és testre szabhatja a FLEX STACK PACK™ tökéletes utazó- és mobil műhelyét. 
 
531.466 - hírek - kép
Mérete: 560 × 367 × 209 mm
A legkisebb szerszámos kofferben 2 darab kivehető átlátszó fedelű rendszerező doboz található, amit műanyag sínnel lehet rögzíteni a tároló két belső oldalához. A koffer maximális teherbírása: 50 kg
 
531.465-Stack-Pack-közepes-szerszámkoffer
Mérete: 560 × 397 × 297 mm
A közepes szerszámos koffer alaptartozékként egy kivehető műanyag tálcával rendelkezik, helyet adva a kézi szerszámoknak, mint például kalapács, fogó, csavarhúzó vagy egyéb kiegészítő. A tálca behelyezett állapotában a koffer negyedét foglalja el, így az alatta lévő részt is kihasználhatjuk például az akkutöltők számára. A tálca kivehető, ezzel akár ideális egy kisebb méretű szerszámgép biztonságos tárolására. A fedél alsó részén kialakított helyeken rögzíthető kettő darab a FLEX által forgalmazott DB BULK bit szettes tároló. Maximális teherbírása: 60 kg
 
531.464-Stack-Pack-nagy-szerszámkoffer-paraméterek
Mérete: 560 × 488 × 670 mm
A nagy szerszámos koffer rendelkezik kerekekkel, megkönnyítve a hordozhatóságot, mobilitást. Ezen kívül szinte minden tulajdonsága megegyezik a közepes kofferral, kivéve a maximális teherbírása, ami 110 kg. Tartalmaz egy kivehető műanyag tálcát és a felnyitható fedél alján is megtalálható a Bitek tárolására szolgáló rögzítőhely. A koffer húzófogantyúja kivehető és teleszkóposan állítható felfelé és lefelé egyaránt.
 
Stack Pack rendszerező
FLEX STACK PACK™ rendszerező: 
A FLEX STACK PACK™ rendszer nem csak kofferekből áll, gondoltak a hozzáférhető tárolásra is a kellékeknek. A rendszer tagja egy kicsi, illetve egy nagy méretű szerveződoboz. Segítségével rendszerezheti és könnyen átláthatóbbá teheti a szerelési munkához használatos csavarokat, kötőelemeket. Fedelük átlátszó, így gyorsan megtalálható benne minden még kinyitás előtt. A rendszerező kofferek gyorsan és könnyedén rögzíthetők a FLEX STACK PACK™ rendszerhez és egymásra a reteszelő rögzítési pontok segítségével. Ezzel mindenki testre szabhatja a FLEX STACK PACK™ tökéletes utazó- és mobil műhelyét a legmegfelelőbb kiegészítő rendszerező kofferjével.
 
Stack Pack kiegészítők
FLEX STACK PACK kiegészítők:
A kofferekhez tartozó kiegészítőkkel még sokoldalúbbá teheted a tárolást. A koffer oldalához rögzíthető tartó biztonságosan tartja a gépekhez tartozó kiegészítőket, mint például az akkumulátorokat, gyorstöltőket, digitális vízmértéket vagy hosszabbító kábeleket. 
 
  • akkumulátor- és gyorstöltő tartó
  • vízmérték tartó
  • kábeltartó
  • első szerszámtartó mágneses sín
  • oldalsó szerszámtartó mágneses sín

FLEX STACK PACK™ komplett tárolórendszer. Vidd magaddal az egész műhelyt és legyen átláthatóan rendszerezve. Ez a FLEX STACK PACK™ tárolórendszer lényege. A rendszerhez tartozó kiegészítőkkel felszerelt szerszámosláda megkönnyíti a munkához való kitelepülést és egy helyen lesznek a szerszámok, ami a munkanapodat segítik.
 
FLEX STACK PACK rendszer