Teljes (fény)sebességgel előre!

2022.02.08. hírektermék

Az optimális fényviszonyok elengedhetetlenek a biztonságos, tiszta és kényelmes munkavégzéshez. Sajnos a munkakörnyezet adottságai nem mindig felelnek meg a szükséges követelményeknek.

Teljes (fény)sebességgel előre!

Vezeték nélküli akkus ledlámpa WL 2800 18.0

Éppen ezért a FLEX, az akkus LED-lámpák széles választékát kínálja. A WL 2800 18.0 vezeték nélküli LED-lámpa a termékcsalád új tagja. A készüléknek lenyűgöző fényereje és sok más praktikus tulajdonsága van.

Legyen szó ellenőrzésről, karbantartási munkáról vagy egyéb tevékenységről, nem mindig optimálisak a fényviszonyok. A hét, nagy teljesítményű, hatékony LED-del a WL 2800 18.0 nagy fényerőt biztosít, így kedvezőtlen körülmények között is optimális munkavégzést tesz lehetővé. A fény intenzitása szükség szerint két fokozatban állítható. Teljes teljesítménnyel a lámpa 2800 lumen fényerejű, hatótávolsága pedig 630 méter. A csökkentett, 1000 lumenes kibocsátás jó választás kisebb helyiségekben vagy épületekben végzett munkákhoz. 
A lámpa közepén található piros LED egy másik különlegesség. Ez lehetővé teszi a szórt fény és a tükröződés nélküli munkát. Nagyon egyszerűen aktiválható a bekapcsoló három másodpercig tartó megnyomásával. 
 
Könnyű, mindössze egy kilogramm súlya. A masszív, szabadon forgatható fogantyú lehetővé teszi a lámpa rögzítését akár csavaron, szögön vagy állványzaton. A 200 fokos elforgatható fejnek köszönhetően, pontos irányítható bármilyen munkaterületre. Kényelmes fogást biztosít a gumírozott puha markolat. Övcsipesz is mellékelve van a könnyű kezelés érdekében.
 
A nagy teljesítményű, 18 voltos újratölthető akkumulátorok órákon át teljes fényerőt biztosítanak. A cserélhető akkumulátorrendszernek köszönhetően a felhasználók akár nyolc órát is dolgozhatnak 1-es szinten (1000 lumen), míg 2-es szinten (2800 lumen) akár három órát is dolgozhatnak 5,0 Ah-s akkumulátorral. A lámpa az akkumulátorokon kívül egy autó szivargyújtóján keresztül is működtethető.

Nézze meg termékünket itt.